1

Onze Herberg

Onze herberg beschikt over ruime kamers met uitstekende bedden voor een prima nachtrust, om ontspannen wakker worden voor het uitgebreide ontbijt. Een ideale uitvalsbasis, om ruim kennis te maken met Nationaal Park Lauwersmeer, waar u vele prachtige planten- en diersoorten kunt ontdekken. Mail of bel ons voor meer informatie. Zie onder aan de pagina.

volg ons op twitterVolg ons op Twitter en of Facebook 

Over Burum

Burum is bekend door de "Grote Oren" (communicatie satellieten). Poort van Europa wat betreft communicatie via de satteliet.
Er zijn open vaarverbindingen met waterrijk Friesland.
De tijdens de paasdagen 2012 door brand gevelde molen "Windlust" is weer in zijn oude glorie hersteld.
Op korte afstand van het Nationaal Park Lauwersmeer. In de directe omgeving vindt u aantrekkelijk fietsroutes. Gelegen halverwege Groningen - Leeuwarden.

De Herberg 

De omgeving

Burum, is bekend door de "Grote Oren" (communicatie satellieten), deze zijn echter niet toegankelijk voor bezoekers.

Er zijn open vaarverbindingen met waterrijk Friesland. In Burum kunt u aanleggen in een nieuwe jachthaven.

Prachtige fietspaden (fietsknooppunten voor de Herberg.) Ruiter- en motorroutes, mogelijkheden voor kano- en waterfietstochten en vismogelijkheden. Liggend in het weidse Fries - Gronings open landschap met wierden en terpen; mogelijkheden voor wadlopen. Klik hier voor een leuke promotiefilm over Burum.

Boekingen en informatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 0594-249649  /  06-42372910